Nieuwe ketel nodig? Kies voor goede kwaliteit

Als u in de markt bent voor een nieuwe CV ketel, dan zijn er diverse mogelijkheden. Ten eerste kunt u zelf eens rond gaan kijken op het internet. Op bijvoorbeeld deze site is veel te lezen over het onderwerp. Wij geven advies aan mensen die een nieuwe ketel willen bestellen. Ook geven we informatie over de verschillende merken en modellen.

Vailliant ketels zijn sterk en een populaire keuze

Een bekend merk in de CV wereld is Valliant. Een merk dan al jaren op de markt is, en zeer goede kwaliteit ketels levert tegen een eerlijke prijs. De ketels zijn goed getest, en zijn over het algemeen erg zuinig. De consumenten bond heeft al diverse malen een ketel van dit merk goed beoordeeld.

De prijs / kwaliteitsverhouding van dit merk is erg goed. De ketels hebben ook goede garantievoorwaarden, en zijn goedkoop in het onderhoud. Ook komen de ketels vaak goed uit de testen op het gebied van zuinigheid. Iets dat natuurlijk ook een belangrijke rol speelt. Kijk op de website van de Eilanden voor het vervangen van de CV ketel.

De Ecotec Serie

De Ecotec serie ketels van Vaillant zijn zeer populair. De prijzen verschillen per leverancier. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de Eilanden een ketel krijgen voor €1400,-. Dit is ongeveer de goedkoopste prijs van Nederland. Er wordt altijd geadviseerd om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit is zeker een goed idee als u de ketel langer mee wilt laten gaan. Jaarlijks wordt uw ketel dan onderhouden, en dit draagt eraan bij dat u langer plezier heeft van uw ketel terwijl uw kosten laag blijven. Het onderhouden van uw CV ketel zorgt er ook voor dat u minder CO2 uitstoot, en dat u minder gas verbruikt. Het is dus zeker een goed idee om hier iets in te investeren.